Finlandsvej 14

4270 Høng

}

Man - Tors 07.00 - 16.00 Fre 08-14

Giv os et kald

TAGARBEJDE

Tagarbejde i hele Midt- og Vestsjælland: Slagelse, Sorø, Ringsted, Kalundborg.

Tagarbejde

 

Skal du have udskiftet det gamle tag med et nyt? Måske er det gamle tag ved at ’stå af’ eller måske ønsker du bare en anden type tag af hensyn til husets stil og udseende. Under alle omstændigheder gør du med et nyt tag noget godt for dit hus og dets levetid.

Thostrup & Nørregaard ApS står gerne for alt tagarbejdet, så du får udført det effektivt og professionelt. Vi fjerner det gamle tag og lægger det nye – stabilt og præcist. Måske vil du benytte lejligheden til at få tilbygget én eller flere kviste, så dit hus bliver mere rummeligt og får et nyt godt lysindfald. Eller måske ønsker du blot flere tagvinduer på 1. sal? Vi lytter til dine ønsker og opfylder dine krav. Så enkelt er det!

Vores kunders typiske valg er tegltag, men vi laver også eternittage og betontage. Vi udskifter velux-vinduer i samme ombæring, hvis det ønskes. Vi efterisolerer også og sørger naturligvis for, at alle gældende regler og krav fra bygningsreglementet overholdes.

Thostrup & Nørregaard ApS lægger vægt på kvalitet til den aftalte tid. Det er vigtigt for os at afstemme forventningerne, så vi bedre kan realisere dit projekt, præcis som du ønsker det.

Udfyld formularen så ringer vi dig op.


Thostrup & Nørregaard ApS

Her bor vi

Vi bor

Finlandsvej 14 4270 Høng

Åbningstider

M-F: 08-17

Email

ja@tmtbyg.dk