Finlandsvej 14

4270 Høng

}

Man - Tors 07.00 - 16.00 Fre 08-14

Giv os et kald

Fliser/Klinker

Fliser og klinker er en større opgave at kaste sig over – og her er det en rigtig god idé at få professionel hjælp til udførelsen.

Fliser og klinker

Med Thostrup & Nørregaard ApS er du sikker på et flot og holdbart resultat. Vi har erfaringen og rutinen, og vi arbejder både effektivt og grundigt med din opgave. Det er vigtigt, at fliserne på gulvet ligger stabilt, og at fliserne opsættes snorlige efter en lineal. Ellers giver det problemer og irritation senere.

Vi lægger fliser og klinker på gulve i alle slags rum – i badeværelset, entréen og stuen hos den private boligejer, såvel som hos erhvervsvirksomheden, om det så er et industrikøkken eller en lagerbygning. Vi sætter naturligvis også fliser op på vægge i badeværelse, køkken, kælder og bryggers mv.  

Vi har gode erfaringer med epoxyfuger, som er en stærkere og mere holdbar fugning, blandt andet fordi den er mere fleksibel. Vi oplever også, at vores kunder i stigende grad efterspørger epoxyfuger – og vi er glade for at kunne hjælpe med dette som en ekstra ekspertise inden for fliser og klinker.

Udfyld formularen så ringer vi dig op.


Thostrup & Nørregaard ApS

Her bor vi

Vi bor

Finlandsvej 14 4270 Høng

Åbningstider

M-F: 08-17

Email

ja@tmtbyg.dk